Shopping Basket
We are members of...

 

Royal Botanic Gardens Edinburgh

 

Recently we complete this project on behalf of Stonehouse Projects and the Royal Botanic Gardens in Edinburgh.

For this project we created bespoke table frames and room dividers. This work was undertaken as part of the renovation of the visitors cafe within the John Hope Gateway.

The table frames we produced were finished off with table tops made from various types of wood, such as elm and oak. The frames themselves combined a number of metalworking and powder coating skills to created the desired design.

The mobile screens were fabricated from scratch by our team and included LED illuminated panels with a unique grass design. These look superb when illuminated.

The team at Iron Octopus worked closely with our client to achieve the clients vision. The end results speaks for itself! 

GO TEAM!